SERVICE
TEST RIDE
ΔΙΚΤΥΟ
Share:
H Voge Motorcycles στην Ελλάδα!
18/05/2023

H Voge Motorcycles στην Ελλάδα!

Share:

Η εταιρεία Moto Trend SA με χαρά ανακοινώνει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στη χώρα μας των μοτοσυκλετών της Voge, ενός premium brand με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα σε κάθε επίπεδο.

Η Voge Motorcycles δημιουργήθηκε από τη Loncin Industries Ltd, με απώτερο στόχο την κυριαρχία στην κατηγορία των πολυτελών μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού. Σε πρώτη φάση, η γκάμα της περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες Street και Street Adventure με μονοκύλινδρους και δικύλινδρους σε σειρά κινητήρες 300 και 500cc αντίστοιχα. Μοτοσυκλέτες με σημασία στη λεπτομέρειαμοναδικό φινίρισμα και συναρμογή υλικών, μοτοσυκλέτες που δημιουργήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά και παράλληλα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην κατηγορία τους και όχι μόνο.

Από τις αρχές του 2020, η Voge Motorcycles ξεκινά την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με πέντε μοντέλα, τα street naked 300R/500R, τα street adventure 300DS/500DS και το modern classic 300AC. Όλα διαθέτουν δικάναλο ABS της Bosch, ασύμμετρα ψαλίδια, φρένα της Nissin, αναρτήσεις της KYB, φώτα τεχνολογίας LED και τα μηχανικά τους σύνολα χαρακτηρίζονται από 2 ΕΕΚ, τετραβάλβιδες κεφαλές και συστήματα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Κοινό τους χαρακτηριστικό η απτή ποιότητα κατασκευής, που εγγυάται premium χαρακτήρα και μοναδική αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Η Voge Motorcycles ήρθε για να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό στη σχέση αξίας – τιμής και να δώσει τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να απολαμβάνει καθημερινά μετακίνηση σε άλλο επίπεδο!

LONCIN: O μεγαλύτερος κατασκευαστής της Κίνας, με ετήσια παραγωγή 2,5 εκατομμυρίων μοτοσυκλετών, τριών εκατομμυρίων κινητήρων και 150.000 ATV, παράλληλα και το Νο 1 στις εξαγωγές, τόσο σε μονάδες όσο και σε τζίρο. Συνεργάζεται με τη BMW από το 2005 και αυτή τη στιγμή κατασκευάζει τα maxi scooter C 400 X/GT και τους δικύλινδρους κινητήρες των F 750/850/900 GS/R/XR, ενώ έχει προχωρήσει και σε στρατηγική συνεργασία με την MV Agusta, αναλαμβάνοντας να κατασκευάσει για λογαριασμό της κορυφαίας Ιταλικής εταιρείας μια νέα σειρά μοτοσυκλετών μεσαίου κυβισμού.

MOTO TREND SA: Εταιρεία με πολυετή παρουσία και εμπειρία στην αγορά μοτοσυκλετών. Δημιουργήθηκε το 1997 από ανθρώπους που ήδη δραστηριοποιούνταν στο χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια. Με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε  όλη την Ελλάδα, η Moto Trend SA διανέμει κάθε χρόνο χιλιάδες οχήματα, αντιπροσωπεύοντας τις μάρκες Kymco και Gemini Motors, καθώς και πλήθος επώνυμων προϊόντων συντήρησης μοτοσυκλετών. Με προσήλωση στην ικανοποίηση του πελάτη. αι στην υποστήριξη μετά την πώληση, έχει θέσει σαν στόχο την εδραίωση της και στην αγορά των μοτοσυκλετών, προσφέροντας σύγχρονα και αξιόπιστα προϊόντα με τη νέα αυτή συνεργασία της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
350AC – Το δικύλινδρο 350cc!

350AC – Το δικύλινδρο 350cc!

To 350 AC ήρθε για να συμπληρώσει την οικογένεια Advanced Classic  καθώς είναι κατασκευασμένο στα γνώριμα πλέον πρότυπα των μοντέλων modern classic. Έτσι όπως και στα προηγούμενα της μοντέλα η VOGE δί...

125-R Το Street Naked με τιμή παπιού!!

125-R Το Street Naked με τιμή παπιού!!

Το νέο 125R συμπληρώνει την οικογένεια των naked μοτοσυκλετών της VOGE και ανοίγει τις πόρτες της διασκέδασης ακόμα και σε αναβάτες με δίπλωμα A1 αλλά και αυτοκινήτου. Ο κινητήρας έχει ζωηρό χαρακτήρα...

Η Voge στο Santa Run Syros 2022!

Η Voge στο Santa Run Syros 2022!

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη βόλτα στο νησί της Σύρου! Μέσω του συνεργάτη της, Motopolis, στην Σύρο, η Voge συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή αγάπης και προσφοράς “Santa Run 2022”, έναν διαφορετικό περί...

Νέο 500DS Euro-5!

Νέο 500DS Euro-5!

Είναι αυτές οι στιγμές που νιώθεις την καθημερινότητα να γίνεται ασφυκτική και θες να ξεφύγεις απ’ όλα. Είναι οι στιγμές που θες να φτάσεις στην ελευθερία. Εκείνες τις στιγμές αναλαμβάνει δράση το νέο...