TEST RIDE
Points of Sales
Share:

 

 

Customer’s Personal Data Protection Policy

 

The Limited liability company with the name “MOTOTREND S.A” is located in New Philadelphia, Attica,56, Vryoulon street, VAT number 094496688, Tax Authority FAE of Athens, is active in the area of motorcycle sales and related products and services by distributing Voge products and spare parts all over Greece. In the context of fulfilling our corporate goals, our company comes in direct contact with many customers for over 20 years, with a commitment to customer satisfaction and support after the sale of its products, thus ensuring their value. With the same dedication and a particular sense of responsibility towards its customers, our company wants to maintain the transparency that governs our relationships and invites you to dedicate some of your time to read this Update which provides you with the following: information about the processing of your personal data while browsing its websites

1.Data Controller and Processing Purposes

MOTOTREND S.A is the Data Controller of your data for the purposes of satisfying your requests, implementation and support of the contract that exists between us, for example from the sale of a motorcycle, accessories and related products or the provision of service, information in relation to our products and our services that are renewed from time to time. In the context of this relationship, we must act in the light of the rules of law (tax etc.) and therefore we process your data in the context of our compliance with our contractual and legal obligations, but also the satisfaction of our legal interests.

 

2.What personal data we collect and in which cases

We collect your data from you either after expressing interest in the context of purchase (exhibitions, store) or in the context of a contract sale and / or provision of services (e.g. workshops, after sales) or through our websites
Indicatively and non-restrictively, we collect and use your data in the following cases: a) issuance of invoices-receipts and keeping a relevant document file, b) in the contact forms on our website, c) in the service of our customer relationship, d) in the promotion of our services and our products, e), in the process of ordering and final shipment, to the customer, f) in the electronic sending of invoices, g) in customer service in case of financing, h) in communication between us, i) in case of test ride of vehicle, j) in exceptional cases of competitions / social media, k) during the visit to our store (CCTV recording).
Our Company usually collects and processes (stores, registers, archives) the necessary and absolutely necessary simple personal data in the context of our cooperation and our transactional relationship, which are as follows:
Full name, VAT, TAX, address details, phone number, email address, age, bank account number, IBAN, document details, tax and financial data, IP address, face image (in case of visiting the showroom),ID number and photocopy of ID card, number and details of driving license, registration license.
The above necessary data is collected and processed to satisfy your requests and implement our contractual relationship. In case you voluntarily quote or provide us with supporting documents and documents that contain other categories of simple personal data or data of specific categories, which we do not request during the procedures we have defined (e.g. funding, comments on the contact forms ), these are provided freely and with your consent for any processing by us.

 

3.What is the legal basis for the processing

Νομική βάση της επεξεργασίας των δεδομένων εκ μέρους της MOTOTREND S.A. στα ως άνω πλαίσια είναι

  1. η υπάρχουσα ή επιγενόμενη συμβατική μας σχέση (π.χ. πώληση) και οι συμβατικές δεσμεύσεις που απορρέουν από αυτήν,
  2. η τήρηση έννομων υποχρεώσεών μας (πχ τήρηση παραστατικών)
  3. η εξυπηρέτηση τυχόν έννομων συμφερόντων μας, έναντι των οποίων δεν υπερισχύουν τα δικαιώματά σας (πχ καταγραφή για ασφάλεια προσώπων και αγαθών στα καταστήματα μας)
  4. η συγκατάθεσή σας όταν και όπου αυτή απαιτείται (πχ αποστολή newsletter).

 

4.Κοινοποίηση σε τρίτους

Τα στοιχεία των πελατών μας κατά κανόνα δεν κοινοποιούνται σε τρίτους πέραν των εξουσιοδοτημένων από την εταιρεία μας προσώπων, τα οποία επεξεργάζονται για τους σκοπούς της συμβατικής μας σχέσης. Δύνανται να γνωστοποιούνται κατ’ εξαίρεση σε τρίτες οντότητες, όταν αυτό είναι αναγκαίο για την παροχή των υπηρεσιών μας και την τήρηση των υποχρεώσεών μας, όπως :

  1. σε δημόσιες αρχές για τους σκοπούς της συμμόρφωσης της Εταιρείας με έννομες υποχρεώσεις της (πχ ΑΑΔΕ, ορκωτοί λογιστές κά.)
  2. ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων για την άσκηση και υπεράσπιση τυχόν δικαιωμάτων της Εταιρείας
  3. σε τρίτους που παρέχουν υπηρεσίες προς την Εταιρεία, όπως συνεργαζόμενα δικηγορικά γραφεία, εταιρείες υποστήριξης λογισμικού, κόκ., οι οποίοι είτε ως Εκτελούντες την επεξεργασία (σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 3 του Κανονισμού) για λογαριασμό της Εταιρείας, είτε ως ανεξάρτητοι υπεύθυνοι, συμβάλλονται με εμάς και δεσμεύονται με σχετικούς όρους συμμόρφωσής τους με το εφαρμοστέο εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό πλαίσιο.

Αναλυτική ενημέρωση για τα στοιχεία των συνεργατών μας στους οποίους ανατίθεται κατ΄ εντολήν μας κάποια δραστηριότητα της Εταιρείας μας και εξ αυτού του λόγου επεξεργασία δεδομένων πελατών μας δύναται να παρασχεθεί κατόπιν υποβολής σχετικού εύλογου και δικαιολογημένου αιτήματος από εσάς.

5.Διατήρηση των δεδομένων

Η διατήρηση και επεξεργασία των δεδομένων σας θα λάβει χώρα για τους συγκεκριμένους ως άνω σκοπούς και θα διαρκεί για εύλογο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού. Σε περίπτωση που έχετε δώσει την συγκατάθεση σας, τα δεδομένα σας που έχουν δοθεί για τον σκοπό που λήφθηκε η συγκατάθεση διατηρούνται έως την ανάκληση αυτής εξαιρουμένων των περιπτώσεων που τα δεδομένα σας είναι απαραίτητα να διατηρηθούν από εμας λόγω έννομης υποχρέωσης. Τα δεδομένα σας διατηρούνται στην εταιρεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της συμβατικής- συναλλακτικής σας σχέσης με την MOTOTREND S.A. και των επιμέρους συμβατικών της δεσμεύσεων ανάλογα με τη φύση αυτής. Σε κάθε περίπτωση εφαρμόζουμε το ως μέγιστο διάστημα διατήρησης τα είκοσι (20) έτη (Γενική Παραγραφή αξιώσεων), με δυνατότητα παράτασης του ως άνω χρόνου σε περίπτωση έγερσης αξίωσης ή εκκρεμούς δικαστικής διαμάχης ή ένδειξης ελέγχου από δημόσιες αρχές.

 

6.Δικαιώματα και άσκησή τους

Ειδικότερα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ/GDPR) 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζονται και διασφαλίζονται τα ακόλουθα δικαιώματά σας τα οποία αποτελούν προτεραιότητά μας :

  • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης και πληροφόρησης (άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ), δηλαδή το δικαίωμα σας να ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα και τι δικαιώματα έχετε (όπως αναλυτικά γίνεται με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων)
  • Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ), και παροχής αντιγράφου των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα που τηρούμε
  • Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) και συμπλήρωσης τυχόν ανακριβών και ελλιπών προσωπικών σας πληροφοριών που τηρούμε, ώστε να είναι ακριβή.
  • Δικαίωμα διαγραφής (άρθρο 17 ΓΚΠΔ) των δεδομένων σας από τα αρχεία της εταιρείας μας, υπό προϋποθέσεις, το οποίο δεν μπορεί να εφαρμοσθεί στο βαθμό που η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής υποχρέωσης ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων εκ μέρους της MOTOTREND S.A.
  • Δικαίωμα να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 18 ΓΚΠΔ)
  • Δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ) στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, υπό προϋποθέσεις.
  • Δικαίωμα φορητότητας των προσωπικών σας δεδομένων. Δικαιούστε να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο και καθώς και να τα διαβιβάζετε υπό τις νόμιμες προϋποθέσεις σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων (μόνο για αυτοματοποιημένη επεξεργασία πληροφοριών τις οποίες μας παρείχατε με τη συγκατάθεση σας ή για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης).
  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας (άρθρο 7 ΓΚΠΔ). Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@voge.gr ή με επιστολή- παράδοση στη διεύθυνσή μας Βρυούλων 56, Νέα Φιλαδέλφεια, ΤΚ 14341, Αθήνα, συμπληρώνοντας το σχετικό έντυπο άσκησης δικαιωμάτων που σας παρέχουμε εδώ.

  • Η Mototrend S.A. θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες εντός ενός (1) μήνα από την ημερομηνία επίκλησης / άσκησης του κατά περίπτωση δικαιώματος εκ μέρους σας, εκτός εάν οι εργασίες που αφορούν την ικανοποίηση του αιτήματος χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες και/ή περιπλοκές βάσει των οποίων η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει τον χρόνο ολοκλήρωσης των ενεργειών. Σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με την πορεία του αιτήματός σας εντός μηνός από την υποβολή του.
  • Μπορείτε πάντοτε να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, [email protected]) εάν πιστεύετε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιασθεί κατά την επεξεργασία τους από τη Mototrend S.A.

 

7.Τεχνικά και οργανωτικά μέτρα

Η Εταιρεία λαμβάνει σχετική πρόνοια για τη λήψη επαρκών και αναγκαίων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για τη διαφύλαξη τόσο της τεχνολογικής όσο και της φυσικής ασφάλειας σύμφωνα με το άρθρο 32, και ειδικότερα υφίσταται εγκαταστημένο στην πληροφοριακή υποδομή Antivirus, Firewall για την προστασία των υποδομών από εσωτερικές και εξωτερικές απειλές, κρυπτογράφηση βάσεων δεδομένων, τακτική ενημέρωση των λειτουργικών συστημάτων των πληροφοριακών αγαθών, access matrix (διαβαθμισμένη πρόσβαση ανά ομάδα χρηστών), αξιολόγηση ευπαθειών για την διασφάλιση των απαραίτητων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων, τηρούνται αντίγραφα ασφαλείας και εφαρμόζονται σχετικές Πολιτικές εντός της Εταιρείας για την ηλεκτρονική και φυσική ασφάλεια της υποδομής και την προστασία των δεδομένων. και τηρεί τις αρχές της επεξεργασίας σύμφωνα με το γράμμα του Κανονισμού, ήτοι την αρχή νομιμότητας, αντικειμενικότητας και διαφάνειας, την αρχή περιορισμού του σκοπού, την αρχή ελαχιστοποίησης των δεδομένων, την αρχή της ακρίβειας, την αρχή του περιορισμού της περιόδου αποθήκευσης και την αρχή της ακεραιότητας και εμπιστευτικότητας (άρθρο 5). Με γνώμονα τη διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς σας, εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές διασφάλισης των προσωπικών σας δεδομένων, μέσω της υλοποίησης των απαραίτητων τεχνικών και οργανωτικών μέτρων που ορίζει ο ΓΚΠΔ, ώστε τα δεδομένα σας να διασφαλίζονται από την απώλεια της διαθεσιμότητας, ακεραιότητας και εμπιστευτικότητας της πληροφορίας.

 

8.Τι συμβαίνει σε περίπτωση παραβίασης των δεδομένων σας

Παρά τη δέουσα επιμέλεια που επιδεικνύουμε αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, παραμένουμε σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε εγκαίρως τυχόν παραβίασή τους, διαθέτοντας κατάλληλες εσωτερικές Πολιτικές.
Σε περίπτωση τυχόν παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε ενημερώστε την MOTOTRENDS.A. μόλις αντιληφθείτε την ενδεχόμενη παραβίαση, γνωστοποιώντας μας τη φύση της παραβίασης των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δεδομένα που ενδεχομένως έχουν παραβιασθεί.
Ελέγχετε εάν η παραβίαση προήλθε από δική σας ευθύνη και συλλέξτε πάσα αναγκαία πληροφορία την οποία η MOTOTREND S.A θα χρησιμοποιήσει για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

 

9.Ειδικότερες Δηλώσεις MOTOTREND S.A

  1. Δηλώνει ότι δεν επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα από επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας της ηλικίας κάτω των δεκαέξι (16) ετών.
  2. Δηλώνει ότι δεν ευθύνεται για οιαδήποτε ζημία (άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική) τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη με αφορμή το δικτυακό τόπο ή τη χρήση αυτού. Ο επισκέπτης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την προστασία του συστήματός του από ιούς.
  3. Δηλώνει ότι δεν λαμβάνει αποφάσεις ή προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των δεδομένων σας.
  4. Δηλώνει ότι η παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιηθεί/επικαιροποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή. O επισκέπτης θα ενημερώνετε για όλες τις σημαντικές αλλαγές, ενώ κάθε φορά στο site θα αναρτάται η επικαιροποιημένη έκδοση. Για το λόγο αυτό ο επισκέπτης της ιστοσελίδας οφείλει να ενημερώνεται και να ανατρέχει τακτικά στην παρούσα πολιτική.
  5. Ο επισκέπτης δύναται να ενημερωθεί για τη χρήση των Cookies που χρησιμοποιούνται στον παρόντα ιστότοπο για τον οποίο υπεύθυνη επεξεργασίας είναι η Mototrend S.A και τι πληροφορίες συλλέγονται μέσω αυτού στην αντίστοιχη πολιτική Cookies που είναι αναρτημένη στις ιστοθέσεις μας εδώ.

 

10.Στοιχεία επικοινωνίας

Α) Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας:

Mototrend S.A.
Διεύθυνση: Βρυούλων 56, Νέα Φιλαδέλφεια, ΤΚ 14341, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2102585991
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@voge.gr

Β) Στοιχεία Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ, αρμόδια εθνική Εποπτική Αρχή):

Γραφεία: Λεωφόρος Κηφισίας 1 – 3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 2106475600
Fax: +30 2106475628
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]